Wie ben ik


mijn motto;         Leave a Sparkle wherever you go                                                               

Mijn naam is Anouk Nijs-Hurkens leeftijd... zo jong als ik me voel hihi

geboren in Delft maar al van jongs af aan opgegroeid in het mooie heuvelland, hoewel de heuvels voor mij persoonlijk wel zouden mogen transformeren in hoge bergen.

MOTORschoon is geboren vanuit PASSIE de passie om met motoren bezig te zijn en ze nog mooier te maken. 

Een schone motor is een veiligere motor dit is iets dat ik al snel ontdekte toen ik mijn eerste motor aanschafte. Tijdens het poetsen leer je ieder detail van je motor kennen. Wat maakt dat wanneer er iets niet klopt het vele male sneller ontdekt kan worden. Ook is het tijdens het poetsen een kleine moeite om te voelen of schroefjes en bouten nog wel goed vast zitten en zo zijn er vele punten die gecheckt worden tijdens een uitgebreide poetsbeurt... wat ik ook heerlijk vind zwarte handen vol met smeer smurrie om het juiste eind resultaat te behalen. Ik ben niet van het halve werk, ik doe iets GOED of ik doe het NIET.

Zelf rijd ik op een cbr1000rr en ben ik van de voorliefde van racers maar wanneer het om poetsen gaat dan houd ik wel van een mooie chopper met veel chroom.

De kunst is om mezelf steeds weer opnieuw uit te dagen om het allerbeste resultaat neer te zetten en steeds opnieuw te streven naar perfectie.

Het ontmoeten van klanten is heerlijk want zoals iedere motorrijder weet hebben we altijd raakvlak voor een mooi en of gezellig gesprek.

Op mijn vrije dagen rijd ik graag in de Eifel of Ardennen en tijdens vakanties richting Alpen. Maar dit jaar ga ik nog een nieuw spannend avontuur starten; classic sidecar racen! Wauw een droom die werkelijkheid word....  heel spannend maar o zo leuk.

mijn avonturen zijn natuurlijk op facebook te volgen; Sidecar Racing @monkeyAnouk

be the best version you can be.....             BE HAPPY!